Ready for that
extra mile?

Deel kennis & groei verder
met mensen zoals jij

UPLIFT's verhaal

Als ambitieuze professional ben je op zoek naar verbetering, verdieping en nieuwe kansen. Tot vorig jaar hadden wij, Rachelle en Jennifer, haast niemand om onze lessen en plannen mee te delen. We voelden ons soms alleen en onbegrepen met de snelle veranderingen die wij doormaakten. 


Begin 2018 gingen wij actief op zoek naar een groep like-minded mensen. Waarom? Wij zagen steeds meer in dat je een mix bent van de 5 mensen met wie je het meest omgaat. Wij vonden deze groep in de vorm van een Mastermind: een mix van mensen in corporates, startups en freelancers. Sindsdien hebben we werk gevonden waarin we helemaal tot ons recht komen en uiteindelijk zijn wij meerdere ondernemingen gestart.  

WhatsApp Image 2020-03-24 at 12.23.37 PM
 

Wat is een Mastermind?

Het concept van een Mastermind werd voor het eerst vastgelegd door Napoleon Hill in zijn boek ‘Think and Grow Rich’ in 1937(!):

 

"Basically, it is advantageous to surround yourself with other good people and create alliances with those who have a shared purpose." 


In een Mastermind leggen deelnemers professionele uitdagingen voor, waarop ze advies van leden krijgen. Door de verschillende perspectieven op de uitdaging komen er meerdere acties naar voren waarop de vrager verantwoordelijk wordt gehouden.

 

 Dit ben jij 

Je bent open-minded.

Verder sta jij open voor nieuwe inzichten die soms confronterend en altijd verhelderend zijn. En, je staat open voor nieuwe methodes om situaties aan te vliegen die wellicht spiritueel of buiten jouw comfort zone liggen.

Ook weet je inmiddels dat er meer voor jou is.

Je bent nu op zoek naar concrete next steps om jouw persoonlijke groei en business leven een boost te geven. Ook geloof je dat wat jij visualiseert daadwerkelijk aan jou gegeven kan worden door het Universum.

Je werkt aan jezelf en staat bewust in het leven.

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor jou; je leest self-help boeken, volgt een self-development cursus en een business coach staat bovenaan jouw wishlist.

Je groeit en doet dit voornamelijk alleen.

Reflectie, zelfbewust handelen en stappen maken zijn dingen waar jij veel mee bezig bent. Maar, tot nu toe houd je de uitkomsten hiervan voor jezelf. Je hebt niet echt iemand in jouw omgeving met wie je dit volledig kan delen en kan vragen om eerlijk advies.

 Digitaal Platform voor Change Makers 

“Een exclusieve groep van like-minded professionals die elkaar naar een hoger niveau tillen” 

 • Einde aan uitstelgedrag en ‘ja maar’ door positieve groepsdruk & accountability

 • Duidelijke interactieregels voor gesprekken door gestructureerde groepsleiding

 • Uitdagingen snel opgelost door peer coaching & updates tussendoor

 • Direct toepasbare adviezen na elke call

 • Voor iedere branche & elke type professional

 Hoe werkt het? 

Het is een groep gelijkgestemden die om de week elkaar van adviezen voorziet en praat over thema’s die spelen op professioneel gebied. 

Wat? 3 online sessies van 1,5 uur

Wanneer? 22 april, 6 mei, 20 mei

Hoe laat? 8:30-10:00 via Zoom

Met wie? Geselecteerde groep van maximaal 5 deelnemers (ex. facilitators)

 

De Mastermind wordt begeleid aan de hand van structuur, programma en thema van de dag (bijv. energie, je horizon, grotere plannen, manifesteren). Tussendoor hebben deelnemers contact en support via een Whatsapp groep.

NORMALE PRIJS: €750

PILOT PRIJS*:

€225,- ex. BTW voor ondernemers

€225,- incl. BTW voor werknemers

*geldt tot 22 april

Wil je weten of deze groep iets voor jou is?
Plan een vrijblijvende intake call in zodat we kunnen kijken of er een match is.

 

 

Ervaringen

"Je lucht je hart bij mensen die in dezelfde fase zitten en soortgelijke dingen meemaken. Verhalen van anderen aanhoren is leuk en ontspannend. Je zit al de hele dag in je eigen bubbel: 'Maak ik dit allemaal alleen mee?' Door samen te sparren denk je: ‘Oja, we hebben allemaal dit soort uitdagingen'." - Josefien de Groot / Co-founder Qlayers

 

"In onze Mastermind leer ik veel van de uitdagingen van ambitieuze professionals. Tegelijkertijd adviseer ik de groep vanuit een corporate perspectief. In de veilige en open omgeving van de groep durft iedereen oprecht te zijn. Daardoor komen we snel tot de kern van verschillende uitdagingen en kunnen we elkaar vooruit helpen met gepaste oplossingen." - Cato Bui / Agency Strategist & Startup Mentor Google

 

"In deze Mastermind ga je de diepte in met een groep die niet té dichtbij je staat en daarom objectief kan meedenken over uitdagingen. Het is niet een groep die je eens in de zoveel tijd spreekt en iets zinnigs zegt. Deze groep weet wat er speelt bij mij. Het is een eerlijke klankbord groep met diepte." - Graciëlla van Vliet / Co-founder Closure

 

 

 Wie zijn wij 

Wij (Jennifer en Rachelle) zijn twee ondernemers uit Amsterdam en Rotterdam. We werken in startups, hebben een achtergrond als freelancer en kennen corporates van binnenuit. We hebben een ‘opportunity’ mentaliteit; altijd op zoek naar een volgende stap, een inzicht, een reflectie of zelfs een obstakel die direct verandert in een radical mindshift.

 

Verder staan wij open voor nieuwe technieken en methodes zoals spirituele groei ontdekken en business coaching. Mensen omschrijven ons als bewust, reflectief, leergierig en gedreven.

 

 Over Rachelle 

Founder Uplift en Founder Calibrated

Young Professional Coach & Event Moderator 

 

 • Achtergrond: BSc Communicatiewetenschappen & Product Development and Project Management

 • Interesse: manifesteren, money mindset, limiting beliefs

 • Passie: Speciaal biertjes proberen, video's opnemen, dansen

 Over Jennifer 

Founder Uplift en Founder We Say HEJ

Behavioral Science Coach & Workshop Faciliator
 

 • Achtergrond: MSc Gedragswetenschappen & IT en Innovatie Consultancy

 • Interesse: Habit formation, groeistrategie

 • Passie: Vegan koken, snowboarden, yin yoga

 Jaaa, ik wil groeien met een like-minded groep change makers! 

We beginnen woensdag 22 april met een hele toffe groep!